Sibiu - Aeroport

Inchirieri auto aeroport Sibiu - FMN rent

Adresa: Sos Alba Iulia, nr. 73, Sibiu Aeroport
Tel:: +4037-123.26.06
E-mail:: [email protected]
Program:: NON STOP

 

FMN rent a car ofera gratuit serviciul de livrare auto in aeroportul Sibiu in intervalul orar 09:00 -18:00. Un reprezentant FMN rent va astepta in aeroportul Sibiu, la ora si data stabilita in Voucherul rezervarii, fara costuri suplimetare, pentru predarea autoturismului. Acest serviciu este valabil NON-STOP.

Completati Cererea de rezervare, pentru rezervarea unei masini. In scurt timp veti primi un e-mail de confirmare a rezervarii

Avantajele Serviciilor de inchiriere masini Sibiu sunt:

  1. La iesirea in terminalul Sosiri al aeroportului Sibiu, un agent va asteapta si va ajuta cu deplasarea bagajelor pana la masina de inchiriat.
  2. Costuri 0 Eur la inchirierea unei masini din aeroportul Sibiu. Livrare/predare la orice ora.
  3. Imediat ce aterizati intrati in posesia autoturismului inchiriat de dumneavostra. Pentru confortul dumneavostra, completati formularul de rezervare cu cel putin 48 de ore inainte de ridicarea masinii. Nu uitati sa cititi si pagina de "Termeni si Conditii". Inchirieri masini Sibiu este cel mai simplu si confortabil serviciu pentru dumneavostra.


Verifica acum diponibilitatea masinilor de inchiriat, sau ne puteti contacta la telefon sau prin e-mail.

 

Cum pot beneficia de serviciul de livrare auto gratuit la aeroportul Sibiu oferit de FMN rent?

Serviciul de livrare auto gratuit la aeroportul Sibiu este disponibil între orele 09:00 și 18:00. Un reprezentant FMN rent vă va aștepta la aeroport, la ora și data stabilite în voucherul de rezervare, fără costuri suplimentare.

Ce trebuie să fac pentru a rezerva o mașină prin FMN rent?

Trebuie să completați Cererea de rezervare pe site-ul FMN rent. După trimiterea cererii, veți primi un e-mail de confirmare a rezervării.

Ce avantaje oferă serviciul de rent a car de la FMN rent în aeroportul Sibiu?

Printre avantajele serviciului se numără așteptarea și ajutorul cu bagajele la terminalul Sosiri de către un agent FMN rent, precum și faptul că nu există costuri suplimentare pentru închirierea mașinii direct din aeroport.

Ce trebuie să fac pentru a mă asigura că mașina va fi disponibilă la sosirea mea?

Este recomandat să completați formularul de rezervare cu cel puțin 48 de ore înainte de ridicarea mașinii. De asemenea, este important să citiți pagina de "Termeni și Condiții" pentru a înțelege toate detaliile serviciului.