Povestea noastra

 

Povestea noastra este o poveste de antreprenoriat romanesc construit cu daruire, care a inceput in urma cu mai bine de 12 ani. De la emotia inchirierii primei masini, pana la cresterea exponentiala a flotei auto, FMN Rent este povestea unei echipe dedicate si pasionate, pentru care calitatea serviciilor si siguranta clientilor reprezinta principalele principii de business.

Inca de la inceput ne-am asumat responsabilitatea fata de clientii nostri si ne-am dorit sa oferim suport permanent si servicii personalizate, pentru a veni in sprijinul nevoilor acestora.  Prin intermediul platformelor noastre online, serviciilor de telefonie si live chat, echipa noastra este la dispozitia clientilor non-stop.

Am inteles ca timpul este o resursa foarte importanta intr-o lume aflata in continua miscare, astfel ne-am adaptat in permanenta serviciile.

La FMN Rent clientii nostri pot accesa servicii expres de transfer de persoane, servicii de rent-a-car cu sau fara sofer, dar si servicii de inchirere masini pe termen mai lung. Mai mult decat atat, FMN Rent colaboreaza cu ghizi foarte bine pregatiti si, la cerere, cei care calatoresc in scop turistic in Romania si vor sa descopere povestea si istoria anumitor obiective turistice, pot apela cu incredere la acest serviciu.

Flota FMN Rent cuprinde masini de clasa medie si premium si detin dotarile complete pentru calatorii sigure si confortabile. 

Odata ce vei accesa serviciile noastre, vei face parte din familia noastra. Noi iti promitem ca vom avea grija sa revii de fiecare data cu placere 😊.

#fmnrent #rentacar #romania #sigurantasicalitate