Toyota Aygo Hatchback

sau similar (Hatchback | MCMR)

Aygo
 • airconditiong
 • transmission Manual
 • passengers 4
 • doors 5
 • bags 2
Transfer Gratuit
KM nelimitati
Deschis 24/7
Cel mai bun pret
Pe zi
Total:
Pe zi
Total:

Foloseste formularul de mai sus pentru a obtine cea mai buna oferta de pret pentru inchiriere auto Toyota Aygo.


Despre masina

Toyota Aygo are un design original, cu o caroserie de crossover compact și este, de asemenea, destul de silențios în mișcare, fiind una dintre cele mai performante mașini de oraș pe care le puteți închiria în prezent. Foarte flexibil, cu manevrabilitate excelentă și un design sportiv, Aygo este o prezență atrăgătoare și memorabilă pe drum. Cadrul său agil și finisajul elegant îl fac, de asemenea, perfect pentru conducerea urbană și spațiile de parcare problematice. Atragator si plin de incredere, acest model este deosebit in clasa masinilor compacte, lasand soferii sa isi exprime personalitatea in timp ce se bucura din plin de viata de oras.

Beneficii FMN Rent

Beneficiaza de serviciile de inchiriere auto oferite de FMN Rent:

 • Kilometrii nelimitati
 • Plata Numerar sau Card Debit/Credit
 • Platesti cand ajungi sau online
 • Transfer gratuit de la/catre Aeroport la Biroul nostru
 • Modificare sau anulare rezervare
 • Rezervor carburant Plin

Curățarea vehiculului la interior

Mașinile noastre sunt curățate după fiecare închiriere, ca parte a procesului normal de curățare. Cu toate acestea, am consolidat procesul standard și după fiecare închiriere de mașini toate mașinile sunt supuse unui proces de dezinfecție.

Mașinile sunt mai întâi igienizate cu un dezinfectant înregistrat de EPA și cârpe de unică folosință, depunând un efort mai mare pe zonele cu atingere ridicată.

Apoi, folosim un generator de ozon. Tratamentele cu ozon sunt cea mai bună metodă pentru îndepărtarea bacteriilor, virușilor și mirosurilor. Puterea de curățare a acestui tratament saturează fibrele de tapițerie și poate ajunge în toate colțurile și colțurile, inclusiv orificiile de ventilație ale vehiculului și sub scaune.


Curățarea vehiculului la exterior

Igienizarea corespunzatoare interior/exterior a vehicului este in egala masura respectata, si va asiguram ca procesele de intretinere se realizeaza corespunzator inainte de fiecare închiriere.

Produsele de curatiere utilizate sunt certificate EPA si sunt folosite în procesul de intretinere si mententanta a tuturor autoturismelor din flota.

Suprafetele cu cel mai frecvent contact, cum ar fi mânerele ușii și portbagajul, precum și capacul rezervorului de combustibil sunt permanent igienizate. Aceste procese manuale sunt efectuate cu dezinfectant și produse de unică folosință.Curățarea scaunelor pentru copii

Scaunele noastre pentru copii (0 - 18 kg) și scaunele de înălțare (18 - 36 kg) sunt dezinfectate după fiecare închiriere de mașini. După fiecare utilizare, acestea sunt păstrate în interiorul vehiculului pentru a urma procesul de dezinfecare cu generatorul de ozon.

De indata ce tratamentul cu ozon este efectuat, acestea sunt îndepărtate din mașină și igienizate cu o cârpă de unică folosință, solutie de curatat tapițeria și dezinfectant.