Ford Fiesta Hatchback

sau similar (Hatchback | HDMR)

Fiesta
 • airconditiong
 • transmission Manual
 • passengers 5
 • doors 5
 • bags 2
Transfer Gratuit
KM nelimitati
Deschis 24/7
Cel mai bun pret
Pe zi
Total:
Pe zi
Total:

Foloseste formularul de mai sus pentru a obtine cea mai buna oferta de pret pentru inchiriere auto Ford Fiesta.


Despre masina

Ford Fiesta este unul dintre cele mai recunoscute nume din lumea automobilelor, la prețuri rezonabile, care se conduc usor și oferă o mulțime de avantaje specifice claselor superioare. Confortabilă în micile rute de oraș, dar și la drum lung, acest model extraordinar de clasă mică te protejează în orice situație. Sistemul de frânare automată de urgență cu protecție pentru pietoni are grijă de toți. Fiesta este o vedetă a clasei supermini - bine construit și usor de condus. Ford Fiesta are multe de oferi: interior spațios, călătorii confortabile și economie de combustibil semnificativa.

Beneficii FMN Rent

Beneficiaza de serviciile de inchiriere auto oferite de FMN Rent:

 • Kilometrii nelimitati
 • Plata Numerar sau Card Debit/Credit
 • Platesti cand ajungi sau online
 • Transfer gratuit de la/catre Aeroport la Biroul nostru
 • Modificare sau anulare rezervare
 • Rezervor carburant Plin

Curățarea vehiculului la interior

Mașinile noastre sunt curățate după fiecare închiriere, ca parte a procesului normal de curățare. Cu toate acestea, am consolidat procesul standard și după fiecare închiriere de mașini toate mașinile sunt supuse unui proces de dezinfecție.

Mașinile sunt mai întâi igienizate cu un dezinfectant înregistrat de EPA și cârpe de unică folosință, depunând un efort mai mare pe zonele cu atingere ridicată.

Apoi, folosim un generator de ozon. Tratamentele cu ozon sunt cea mai bună metodă pentru îndepărtarea bacteriilor, virușilor și mirosurilor. Puterea de curățare a acestui tratament saturează fibrele de tapițerie și poate ajunge în toate colțurile și colțurile, inclusiv orificiile de ventilație ale vehiculului și sub scaune.


Curățarea vehiculului la exterior

Igienizarea corespunzatoare interior/exterior a vehicului este in egala masura respectata, si va asiguram ca procesele de intretinere se realizeaza corespunzator inainte de fiecare închiriere.

Produsele de curatiere utilizate sunt certificate EPA si sunt folosite în procesul de intretinere si mententanta a tuturor autoturismelor din flota.

Suprafetele cu cel mai frecvent contact, cum ar fi mânerele ușii și portbagajul, precum și capacul rezervorului de combustibil sunt permanent igienizate. Aceste procese manuale sunt efectuate cu dezinfectant și produse de unică folosință.Curățarea scaunelor pentru copii

Scaunele noastre pentru copii (0 - 18 kg) și scaunele de înălțare (18 - 36 kg) sunt dezinfectate după fiecare închiriere de mașini. După fiecare utilizare, acestea sunt păstrate în interiorul vehiculului pentru a urma procesul de dezinfecare cu generatorul de ozon.

De indata ce tratamentul cu ozon este efectuat, acestea sunt îndepărtate din mașină și igienizate cu o cârpă de unică folosință, solutie de curatat tapițeria și dezinfectant.