VW Touareg SUV

sau similar (SUV | PFAR)

Touareg
 • airconditiong
 • transmission Auto
 • passengers 5
 • doors 5
 • bags 3
Transfer Gratuit
KM nelimitati
Deschis 24/7
Cel mai bun pret
Pe zi
Total:
Pe zi
Total:

Foloseste formularul de mai sus pentru a obtine cea mai buna oferta de pret pentru inchiriere auto VW Touareg.


Despre masina

Touareg este o apariţie impunătoare şi inconfundabilă pe şosele, fiind desenat din linii incisive şi detalii unice. O personalitate puternică şi dinamică, Touareg înfruntă provocările cu sportivitate si defineşte noi standarde prin designul său expresiv şi avangardist. Descoperiţi drumuri noi si bucuraţi-vă de confort la cel mai înalt nivel. În Touareg dominați şoseaua cu poziția la volan şi vă bucuraţi de mult spaţiu confortabil, de dotările practice şi de tehnologia inovatoare si utilă. Bucuraţi-vă de o senzație inedită de libertate garantata de structurarea spațiului interior. Vă veţi simţi bine, atât dumneavoastră, cât şi pasagerii de la bord, pentru că Touareg îmbină designul luxos cu funcţiile practice. Totodată, volumul mare al portbagajului şi hayonul cu acţionare electrică vă oferă o flexibilitate enormă si un plus de confort în tot ceea ce întreprindeţi.

Beneficii FMN Rent

Beneficiaza de serviciile de inchiriere auto oferite de FMN Rent:

 • Kilometrii nelimitati
 • Plata Numerar sau Card Debit/Credit
 • Platesti cand ajungi sau online
 • Transfer gratuit de la/catre Aeroport la Biroul nostru
 • Modificare sau anulare rezervare
 • Rezervor carburant Plin

Curățarea vehiculului la interior

Mașinile noastre sunt curățate după fiecare închiriere, ca parte a procesului normal de curățare. Cu toate acestea, am consolidat procesul standard și după fiecare închiriere de mașini toate mașinile sunt supuse unui proces de dezinfecție.

Mașinile sunt mai întâi igienizate cu un dezinfectant înregistrat de EPA și cârpe de unică folosință, depunând un efort mai mare pe zonele cu atingere ridicată.

Apoi, folosim un generator de ozon. Tratamentele cu ozon sunt cea mai bună metodă pentru îndepărtarea bacteriilor, virușilor și mirosurilor. Puterea de curățare a acestui tratament saturează fibrele de tapițerie și poate ajunge în toate colțurile și colțurile, inclusiv orificiile de ventilație ale vehiculului și sub scaune.


Curățarea vehiculului la exterior

Igienizarea corespunzatoare interior/exterior a vehicului este in egala masura respectata, si va asiguram ca procesele de intretinere se realizeaza corespunzator inainte de fiecare închiriere.

Produsele de curatiere utilizate sunt certificate EPA si sunt folosite în procesul de intretinere si mententanta a tuturor autoturismelor din flota.

Suprafetele cu cel mai frecvent contact, cum ar fi mânerele ușii și portbagajul, precum și capacul rezervorului de combustibil sunt permanent igienizate. Aceste procese manuale sunt efectuate cu dezinfectant și produse de unică folosință.Curățarea scaunelor pentru copii

Scaunele noastre pentru copii (0 - 18 kg) și scaunele de înălțare (18 - 36 kg) sunt dezinfectate după fiecare închiriere de mașini. După fiecare utilizare, acestea sunt păstrate în interiorul vehiculului pentru a urma procesul de dezinfecare cu generatorul de ozon.

De indata ce tratamentul cu ozon este efectuat, acestea sunt îndepărtate din mașină și igienizate cu o cârpă de unică folosință, solutie de curatat tapițeria și dezinfectant.