FMN Rent ~ Profesionalismul unei inchirieri prompte

Email
+40742 923 150

Lista intrebarilor frecvente

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea inchiria un autoturism ?

Pentru a inchiria un autoturism de la FMN Rent A Car, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii : varsta minima aceptata este de 21 ani si trebuie sa aveti minim 1 an de la data obtinerii categoriei B.

De ce documente am nevoie la semnarea contractului ?


La semnarea contractului aveti nevoie de un act de identitate (buletin sau pasaport) si permisul de conducere.

Care sunt pasii unei inchirieri ?


A. Rezervarea


Trimiteti solicitarea prin formularul online, prin e-mail sau telefonic. Solicitarea trebuie sa contina tipul autoturismului, perioada de inchiriere, locatia de predare/preluare si numele clientului.

Un reprezentant FMN Rent A Car va va transmite o rezervare provizorie, care blocheaza masina pentru perioada solicitata.

Daca sunteti de acord cu oferta noastra trebuie sa o confirmati in decurs de 48 de ore. Acum aveti o rezervare definitiva.


B. Inchirierea


La data, ora si locatia stabilite in rezervare se livreaza masina curata si verificata tehnic. La livrare se semneaza contractul de inchiriere, se completeaza fisa de predare-primire a autoturimului si se efectueaza plata.

Inchirierea propriu-zisa. Daca apare orice problema puteti sa ne sunati oricand sau sa ne trimiteti un e-mail, suntem la dispozitia dumneavoastra 24h/24.

La data, ora si locatia stabilite se returneaza masina. Finalul inchirierii este consemnat in fisa de predare-primire, se returneaza garantia si se elibereaza factura, daca a fost solicitata.

Cate persoane pot conduce masina inchiriata, se percep taxe suplimentare ?


Masina inchiriata poate fi condusa de titularul contractului si de alti soferi aditionali indicati in contract.

Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa preiau/predau masina inchiriata la aeroport ?


Un agent FMN Rent A Car va va astepta la aeroport cu o pancarta pe care va fi scris numele dvs. Tot el se v-a ocupa de predarea masinii de la biroul nostru de langa aeroport.

Cum procedez in cazul in care doresc sa prelungesc durata inchirierii ?


Pentru prelungirea duratei de inchiriere trebuie sa luati legatura cu reprezentatii nostrii cu cel putin 24 de ore inainte de data expirarii contractului. Daca masina este disponibila se face un act aditional de prelungire si se plateste noua perioada de inchiriere .

Ce trebuie sa fac in cazul unui accident rutier sau daca masina are o defectiune mecanica ?


Pe toata durata inchirierii reprezentantii FMN Rent A Car va stau la dispozitie.


Primul pas este sa ne contactati imediat. Datele de contact le gasiti pe contractul de inchirieri auto. Reprezentatii FMN Rent A Car va vor oferi asistenta necesara.


In caz de defectiune tehnica beneficiati de asistenta rutiera Non-Stop, masina la schimb in cazul in care defectiunea nu poate fi remediata imediat.


In caz de accident : conform legislatiei in vigoare, trebuie sa contactati politia în legatura cu orice accident care implica avarii asupra autoturismului si/sau raniri de persoane. Dupa declararea accidentului trebuie sa obtineti Procesul Verbal semnat si Autorizatia de Reparatie de la Politie. Dumneavoastra veti obtine de asemenea toate informatiile de identificare ale persoanelor terte implicate in accidentul respectiv.